Author Topic: thewonn on youtube  (Read 4965 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Login to see usernames

  • Hero member
  • ****
  • Posts: 1019
thewonn on youtube
« on: September 17, 2010, 04:22:31 am »
found this on youtube, sent a email to him asking for a description of his set up..  under the video is his reply


My water does not get hot. I think its because i use  really thick gauge stranded copper wire(dont use stainless wire cause  it has high resistance and this is why it heats up). My alternator has  only 3 sets of 2 wires...not sure if that matters. I have no bifilars  so far but may add a microwave transformer. I can easily run at .30 and  will do a vid of it if i remember on the weekend. I did not rewind  mine, just pulled out the regulator and wired up the brushes.
 I am  not sure how much of a difference derlin would make at this point for  me.....but who knows, i might try it one day....busy busy busy. YOurs  is absolutley capable as i tried it with one cell, but it looked like a  jet engine:)
       
        Again, i didnt rewind the alternator...just used a highvoltage one, and pulled the regulator...
       
        all the best.
       
        thewonn

Offline Login to see usernames

  • Hero member
  • ****
  • Posts: 1019
Re: thewonn on youtube
« Reply #1 on: September 21, 2010, 02:57:11 am »

Offline Login to see usernames

  • Sr. member
  • ***
  • Posts: 457
Re: thewonn on youtube
« Reply #2 on: September 21, 2010, 12:00:57 pm »
how is he measuring the amps?

Offline Login to see usernames

  • Hero member
  • ****
  • Posts: 1019
Re: thewonn on youtube
« Reply #3 on: September 23, 2010, 04:41:23 am »
i would have to say this guy has it...  260ma i believe and its piping
« Last Edit: September 23, 2010, 06:05:30 am by outlawstc »

Offline Login to see usernames

  • Global Moderator
  • Hero member
  • ****
  • Posts: 3607
Re: thewonn on youtube
« Reply #4 on: September 23, 2010, 05:34:09 am »
I think so

Offline Login to see usernames

  • Hero member
  • ****
  • Posts: 1019
Re: thewonn on youtube
« Reply #5 on: September 23, 2010, 06:08:49 am »
haithar,
sorry didnt notice your post until now, he didnt say, all i have is the email he sent back to me above i sent him another email asking if he was willing to share more information will let yall know if he replys..

Offline Login to see usernames

  • 50+
  • *
  • Posts: 83
Re: thewonn on youtube
« Reply #6 on: September 23, 2010, 16:53:15 pm »
He is not doing anything special from what have already been done several times with the alternator here.

Offline Login to see usernames

  • Hero member
  • ****
  • Posts: 1019
Re: thewonn on youtube
« Reply #7 on: September 24, 2010, 00:02:51 am »
can you explain your set up yaro?
its performance (efficiency and consumption) and configuration..